.

.
.

Monday 24 December 2012

Medieval Ii: Total War Als Medium - Analyse Van Een Historisch Georiënteerde Game

Inhoudsopgave Inleiding1 1. Computer plunk fors in de geschiedkundige wereld3 2. Het genre5 3. De game zelf7 3.1. De map7 3.2. De facties8 3.3. Werking cutting edge heated up spel10 3.3.1. Het militaire aspect10 3.3.2. Het belang van steden en de economische dimensie van hot spel12 3.3.3. De verschillende soorten figuren op de map14 3.3.4. De rol van religie15 3.4. Geschiedkundige feiten in de game17 4. Invloed van de game op de historische kennis18 Besluit20 Bibliografie22 Inleiding Zowel Vos als Rosenstone zijn het erover eens digital audiotape het vooral audiovisuele media zijn fall in historische kennis bij brengen.[1] Als we daarbij voegen dat Reynebeau en Downing de geschreven geschiedenis vooral een zaak voor kenners vinden,[2] valt het snel te besluiten dat andere media film, televisie, games,... niet onderschat mogen worden op het vlak van bijbrengen van historische kennis bij mensen die daar eigenlijk niet bewust op zoek naar zijn. Games zijn op zich al zeer populair en via dit instrument is men dus in staat een zeer breed publiek te bereiken. Dit schept echter een nieuw probleem, want welke informatie brengt het medium met zich mee?
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Is het in staat de geschreven geschiedenis te vervangen, aan te vullen of zelfs maar na te bootsen? Uiteraard kan/moet men reeds snel en kordaat een negatieve conclusie formuleren op deze vraag. Ontwikkelaars van games creëren een spelwereld die op zich correct en realistisch kan zijn, maar vanaf de ontworpen beginsituatie kan men het spel slechts beïnvloeden (zoals later zal blijken) en aldus wordt het verdere verloop nagenoeg volledig bepaald door de speler. Hier moet trouwens al een voornaam verschil aangegeven worden tussen Medieval II met andere historische games (zoals bv. de Age of Empires -reeks), namelijk dat men geen kleine campagnes aanbiedt die een klein afgescheiden deel van de beoogde tijdsperiode naar voor brengen, maar een veel grotere periode, namelijk van 1080 tot... If you want to give way a full essay, order it on our website: Ordercustompaper.com

If you want to get a full essay, wisit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment